fbpx

Endagskonferens om integration och arbete i Eskilstuna 6 september

Onsdagen den 6 september 2017 arrangerar Eskilstuna kommun i samarbete med Sveriges Kvinnolobby för första gången en fördjupningskonferens om jämställdhet med fokus på integration och arbete. Nu kan du ta del av programmet!

Konferensen heter Fokus Jämställdhet och fokuserar särskilt på etablering ur ett jämställdhetsperspektiv och är ett komplement till Forum Jämställdhet 2018.

Program
Konferensen går igenom förutsättningarna för etablering för både kvinnor och män. Under dagen får deltagarna praktiska exempel på viktiga integrationssatsningar och systematiserade arbetssätt för ett mer jämställt bemötande. Programmet fördjupar sig även i viktiga delar av etableringen, exempelvis subventionerade anställningar och olika utbildningsinsatser. Ta del av programmet här!

Tid och plats
Konferensen äger rum på Elite stadshotellet i Eskilstuna, Hamngatan 11. Vi inleder med fika 9.30, programmet börjar klockan 10.00 och slutar klockan 16.00.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 2000 kronor för anmälan före 15 maj, därefter 2500 kronor. I deltagaravgiften ingår lunch samt dokumentation av konferensen.

Anmälan
Här kan du anmäla dig till konferensen!