fbpx

Forum Jämställdhet 2021 blir digitalt

Coronapandemin har blottlagt och riskerar att förstärka skillnader mellan kvinnors och mäns liv och villkor. Samtidigt pågår en tillbakagång av kvinnors rättigheter i Sverige och världen. Därför är det särskilt viktigt att vi som arbetar med jämställdhet samlas, lär av och hämtar kraft från varandra just nu.

Tryggt, klimatsmart och ekonomiskt

Med hänsyn till rådande läge kommer Forum Jämställdhet 2021 ställa om och genomföras som en digital tvådagarskonferens. Vi behåller vårt breda program med många olika aktuella teman och infallsvinklar och gör det tillgängligt var du än befinner dig i världen. Det blir tryggt, klimatsmart och ekonomiskt när vi minimerar resandet.

Vi sänder live från Stockholm

På digitala Forum Jämställdhet kommer du att möta experter, få djupgående analyser och konkreta metoder som hjälper dig i ditt jämställdhetsarbete. Vår digitala plattform är interaktiv och lätt att använda. Här kan du ställa frågor till våra talare, delta i metodverkstäder, träffa utställare och nätverka med andra deltagare.

Forum Jämställdhet är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som arbetar med eller ansvarar för jämställdhet. Tillsammans skapar vi det digitala Forum Jämställdhet 2021!

Datum: 2-3 februari 2021
Biljetter: Köpt biljett gäller för den digitala konferensen. Priset är 4 150 kr exkl moms.

Mer information om våra digitala erbjudanden finns här!

Anmäl dig här.

pexels-caleb-oquendo-2918590