fbpx

Nu öppnar anmälan till Forum Jämställdhet 2022

Nu kan du boka din plats till Forum Jämställdhet 2022, som för första gången anordnas i Stockholm! Den 8-9 februari intar Sveriges viktigaste mötesplats för jämställdhet konferensanläggningen Stockholm City Conference Centre. Säkra din plats och anmäl dig redan nu till Early bird-pris.

Temat för programmet kommer liksom förra året att vara jämställdhet som förutsättning för, och en del av arbetet för hållbar utveckling och organiseras utifrån målen inom Agenda 2030. Programmet kommer att bestå av fördjupande seminarier, praktiska metodverkstäder och tankeväckande brandtal och föreläsningar.

Språket om jämställdhet och fattiga kvinnors situation bland första pass att släppas

I samband med att anmälan öppnar släpper vi tre spännande pass ur programmet. Det första seminariet handlar om hur vi kan bekämpa den växande fattigdomen bland kvinnor. Vi presenterar också en brandtalsserie på temat språket om jämställdhet och ett seminarium som reder ut hur jämställdhetspolitiken styrs på EU-nivå. Läs mer om passen här.

Vi kan även presentera våra tre första talare, Patrik Lundberg, författare och journalist som skrivit den prisbelönta boken Fjärilsvägen om sin mammas liv och dödYağmur Uygarkızı, medlem i European Network of Migrant Women som arbetar för kvinnor och flickor med migrantbakgrunds rättigheter och Heléne Fritzon, tidigare minister och nuvarande europaparlamentariker för S. Läs mer om våra talare här.

Stockholms stad bjuder på smygstart och mingel i Blå hallen

Nästa års värd, Stockholms stad, kommer att bjuda in till ett eget förprogram redan på kvällen den 7 februari. Konferensens deltagare har även möjlighet att mingla tillsammans i nobellokalen Blå hallen i Stockholms stadshus efter konferensens första dag den 8 februari. Här kommer även vinnaren av Svenska Jämställdhetspriset 2022 att koras.

Utställartorg och egen programpunkt på utställarscenen

Nytt för nästa år kommer att vara att utställare har möjlighet att medverka på ett av våra fem tematorg; Agenda 2030-torget, Näringslivstorget, Flickatorget, Hederstorget och Jämställdhetskonsultstorget. Utställare har även möjlighet att arrangera en egen programpunkt på utställningens scen.

Från och med 1 juni kan du:

  • Anmäla dig till Forum Jämställdhet 2022. Fram till den 15 november kan du köpa din biljett till early bird pris med ytterligare 10% grupprabatt på priset om ni är fler än 15 personer. Läs mer här.
  • Boka utställarplats. Här når ni ut till våra drygt tusen deltagare från hela landet. Läs mer här.
  • Nominera till Svenska Jämställdhetspriset 2022. Den nationella utmärkelsen delas ut till en organisation som bidragit till att öka jämställdheten i samhället, årets vinnare är Yalla Trappan. Vem vill du nominera till nästa års pris? Läs mer här.
  • Anmäla dig till Stockholms stads mingel i stadshuset den 8 februari. Läs mer här.

Hur påverkas konferensen av Covid-19?

Planeringen av Forum Jämställdhet 2022 pågår med målet att genomföra konferensen i ordinarie fysisk omfattning på Stockholm City Conference Centre. Läs mer här.

Välkommen2