fbpx

Volontärer sökes till Sveriges största jämställdhetskonferens!

Forum Jämställdhet söker volontärer till 2020 års konferens i Jönköping den 5-6 februari.

Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad och bra på att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett intresse för jämställdhetsfrågor.

Som volontär kommer ditt ansvar vara att se till att programmet flyter på som det ska. Du kommer att stationeras inom några av följande områden: salsvärd, utställarvärd, måltidsvärd och/eller registrering tillsammans med en eller flera andra volontärer. Du kommer att arbeta på ett rullande schema och kontinuerligt byta av med dina volontärkollegor.

Som volontär får du ta del av vårt spännande program med en mängd intressanta talare. Efter konferensens slut får du ett arbetsintyg.

Vi ser gärna att du bor i Jönköping med omnejd, då vi dessvärre inte har möjlighet att erbjuda logi. Lunch och fika ingår dock under konferensens båda dagar!

Skicka gärna CV och kort personligt brev där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av uppdraget som volontär på Forum Jämställdhet. Skicka din ansökan så snart som möjligt till info@forumjamstalldhet.se. Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

volontärer_kvadrat3