Nu söker vi volontärer till Sveriges största jämställdhetskonferens

Forum Jämställdhet söker volontärer till 2024 års konferens i Karlstad den 7-8 februari! Vi söker dig som är ansvarsfull, serviceinriktad och bra på att arbeta i team. Vi ser gärna att du har ett intresse för jämställdhetsfrågor.

Som volontär kommer ditt ansvar vara att se till att programmet flyter på som det ska. Du kommer att stationeras inom några av följande områden: salsvärd, utställarvärd, måltidsvärd och/eller registrering tillsammans med en eller flera andra volontärer. Du kommer att arbeta på ett rullande schema och kontinuerligt byta av med dina volontärkollegor.

Som volontär får du ta del av vårt spännande program med en mängd intressanta talare. Efter konferensens slut får du ett arbetsintyg.

Vi ser gärna att du bor i Karlstad med omnejd, då vi dessvärre inte har möjlighet att erbjuda logi. Lunch och fika ingår under konferensens båda dagar!

Skicka in din ansökan
Skicka en kort motivering (max 300 tecken) där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av uppdraget som volontär på Forum Jämställdhet.  Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan till info@forumjamstalldhet.se.